Lisens

Norges Cykleforbund har nå åpnet for bestilling av lisens for sesongen 2017.

Alle som sykler ritt skal ha lisens. Du kan enten bestille helårslisens, eller engangslisens for hvert enkelt ritt. Generelt kan du si at engangslisens er billigst om du sykler ett eller to ritt i året. IL Stjørdals-Blink anbefaler imidlertid alle sine medlemmer som sykler om å tegne helårslisens, fordi det der en forsikringsdekning som også gjelder på trening.

TO TYPER FORSIKRINGSDEKNING

Merk at det finnes to typer forsikringsdekning: Ordinær lisens og utvidet lisens. Prisen for alle masterryttere er nå den samme: 600 kroner for ordinær lisens og 850 kroner for utvidet lisens. For barn og ungdom er prisen mye lavere, og vil fremkomme ved bestilling.

MEDLEMSKONTINGENTEN MÅ BETALES

Som tidligere er ikke lisensen gyldig før medlemskontingenten er betalt, selv om lisensen er betalt. Medlemsansvarlig i klubben vil få epost om bestillingen, og godkjenne den. Først da kan lisensbevis lastes ned.

Medlemskontingent fra IL Stjørdals-Blink kommer ikke før etter årsmøtet i hovedlaget, som er i begynnelsen av mars. Det er fordi kontingentsatsene vedtas på årsmøtet. Lisens kan altså bestilles FØR årets kontingent er betalt.

For å laste ned lisensen, må du opprette en profil hos EQ Timing. Du vil få informasjon om hvordan du gjør dette når du har bestilt lisens. Du kan også bestille et plastfoliert lisensbevis når du bestiller lisensen.

HAR DU SPØRSMÅL?

Du kan lese mer om lisensen og forsikringsdekningen på sykkelforbundets sider. Har du spørsmål til klubben om lisensen, kan du sende en epost til oss.Har du spørsmål om selve bestillingen, ber vi om at du kontakter EQ Timings kundeservice på telefon 61 15 90 00.

Mer informasjon om lisens på www.sykling.no

Forsikringsvilkår

Ikke medlem i Stjørdals-Blink sykkelgruppe?
Meld deg inn her